Spaghetti bolognese

Nodig voor 4 personen:

spaghetti (4 pers.)
olie om te bakken
pond (rund)gehakt
peper en zout
1 zak roerbakgroenten voor macaroni (hierin zit ui, prei en rode paprika)
1 pot Napolitana spaghetti tomatensaus
1 zakje geraspte kaas

Zet de spaghetti op met water en een snuf zout.

Verhit wat olie in een diepe (braad)pan en roerbak het gehakt hierin rul. Bestrooi met peper en zout. Voeg na ca. 5 minuten de roerbakgroenten toe en blijf omscheppen.
Voeg na weer ongeveer 5 minuten de pot Italiaanse saus toe en laat het geheel nog enkele minuten zachtjes pruttelen, totdat de groenten zacht zijn maar nog wel een beetje beetgaar.

Giet intussen de spaghetti af en meng direct door de saus. Serveer op de borden en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.

Maak jouw eigen website met JouwWeb