
Broodje roerei met gerookte zalm
Nodig per broodje:
Foccaciabrood, Turks brood of ander type "plat" brood
1/2 ons gerookte zalm
1 eetlepel creme fraiche of naturel roomkaas
1 eetlepel gesnipperde bieslook
peper uit de molen, zout
3 eieren
boter
Bak het brood af.
Kluts intussen de eieren in een schaaltje en bestrooi met zout.
Verhit de boter in een (steel)pan en roer het ei tot het gestold is.
Neem de pan van het vuur en roer de creme fraiche of de roomkaas en de bieslook door het ei.
Snijd het brood open en beleg met het roerei en bestrooi met peper uit de molen. Schik er vervolgens plakjes of gesnipperde zalm op.
Bereidingstijd ca. 10 minuten
Variatie:
Grill stukjes groene asperge in een grillpan, lekker voor erbij en garneer met tuinkers.
Maak jouw eigen website met JouwWeb