Burrito met kip, guacomole en frisse salsa

4 burrito´s.

Neem kant en klaar gemarineerde kipreepjes, 2 ons. Bestrooi met nog wat extra cajunkruiden.

Maak eerst een guacomole van 1 rijpe avocado. Doe het vruchtvlees in een vijzel, samen met het sap van een limoen, een fijngesnipperd uitje, 1 fijngesneden groene peper, grof zout en een hand fijngehakte koriander of anders peterselie. Vijzel tot een smeuïge pasta.

Maak nu een salsa van 1 fijngesnipperde ui, 2 tomaten van de zaadlijsten ontdaan en in blokjes gesneden, 1 flinke hand fijngehakte koriander of peterselie, grofzout, sap van een limoen en een scheutje olijfolie. Meng goed door.

Kook 2 el rijst in wat kippenbouillon gaar. Meng er een klein blikje mais doorheen.

Bak de kipreepjes in wat olie of boter om en om tot ze warm zijn.

Neem 1 tortilla en bouw nu laagjes van wat kipreepjes, 1 el gekookte rijst, 1 el cottage cheese, 1 el salsa, 1 el guacomole en een dot sour cream.

Vouw nu de voorkant van de tortilla naar binnen en dan de zijkanten en rol hem stevig op. Snijd doormidden en neem een hap.