Wrap van gebakken kip, rivierkreeft en tandoorisaus

Van deze wrap zou ik blijven eten, zo lekker!

Nodig voor 4 tortilla's:

100 gram rivierkreeftjes

200 gram kant en klare kipreepjes of snijd ze zelf van 1 enkele kipfilet

olie om te bakken

1/2 zakje tandoorikruiden

2 tomaten

1 rode ui

knapperige sla

vers gehakte peterselie

 

Nodig voor de tandoorisaus:

1 dl yoghurt

de andere helft van het zakje tandoorikruiden

1/4 rode paprika

1 sjalot of kleine ui

1-2 el mayonaise

keukenmachine

Meng in de keukenmachine de ingrediënten van de dressing tot een fijne saus.

Ontdoe de tomaten van de zaadlijsten en snijd in fijne blokjes. Pel de ui en snijd fijn.

Verdeel nu de knapperige sla, tomatenblokjes en ui over de tortilla's. Meng een deel van de tandooridressing over de salade.

Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilet om en om bruin. Bestrooi met de tandoorikruiden en voeg nu de rivierkreeftjes toe. Bak nog even kort mee. Verdeel gelijk over de tortilla's, doe er nog wat dressing over en garneer met peterselie. Vouw dicht en happen maar.