Aardappelsalade met gerookte zalm en garnalen

Voor 2-3 porties:
Neem 500 gram nieuwe aardappeltjes, boen ze schoon en kook ze in de schil gaar in water met zout.

Maak een dressing: 

3 el mosterd
3 el citroensap
4 el olijfolie
1 koffielepel honing
zout/peper
Klop alles tot een romige dressing.

Snijd 2 bleekselderijstengels in halve maantjes, 1/2 bosje radijsjes in plakjes, 4 lente-uitjes in fijne ringetjes en schil 1 granny smith appel en snijd in kleine blokjes.

Giet de aardappelen af en laat afkoelen.

Hak intussen 3 el peterselie fijn. Snijd de aardappeltjes in partjes. Meng de dressing erdoor en vervolgens alle groenten, de appel en peterselie.

Schep de salade op een mooie schaal of borden, verdeel gerookte zalmrolletjes en Hollandse garnalen eroverheen. Garneer met tuinkers of microkruiden.

Ook heerlijk om mee naar het werk te nemen. Neem de garnalen, zalm en tuinkers dan wel apart mee van de rest en maak je bordje op het werk op.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb