Gemarineerde kipwRAP

Hiermee kun je zowel een salade als een lekker wrap voor de lunch maken.

Neem 1 kipfilet en snijd deze net niet helemaal open (vlinderen). Maak een marinade voor de kipfilet.

2 el yoghurt vermengd met peper, zout, scheutje olijfolie, 1 koffielepel djahé, sap van een citroen en een handje fijn gehakte peterselie.

Vouw de kipfilet open en marineer met de dressing. Laat staan.

Kook intussen 3 schoongeboende aardappelen in de schil met water en zout gaar. Giet af en laat afkoelen.

Maak intussen een salade van diverse slasoorten naar smaak, geraspte wortel en in blokjes gesneden avocado.

Maak een dressing van 3 el yoghurt, zout, peper, 1 el mayonaise, citroensap, mosterd, honing en verse bieslook,

Meng de aardappelen door de salade met de dressing.

Bak nu de kipfilet op matig vuur gaar. Snijd in repen en verdeel over de salade. Garneer met bieslook.

Vervang de aardappelen voor een tortilla, Herhaal de procedure, vul de wrap met de groenten, bak de kip en verdeel met de dressing over de wrap. Vouw dicht en happen maar,

Maak jouw eigen website met JouwWeb