Tonijnwrap

Rasp venkel heel dun en marineer in sap van 1/2 citroen en een scheutje vloeibare honing.

Snijd 1 avocado door de helft, lepel het vruchtvlees eruit, doe in een schaaltje en prak fijn met peper en zout. Besprenkel met 1/4 van de citroen. 

Snijd 1 rood uitje heel fijn en meng er 5 groene en 5 zwarte in ringen gesneden olijven door. Voeg 1 el mayonaise toe en 1 el yoghurt, de rest van het citroensap en een vers gesneden blaadjes basilicum. 

Laat een blikje tonijn naturel uitlekken en voeg toe aan het ui-olijven mengsel.

Laat de venkel uitlekken.

Bak in een droge koekenpan een tortilla enkele seconden aan.

Beleg de tortilla met venkel, avocadomousse en tonijnsalade. Vouw een zijkant naar binnen en rol de rest op. Verpak in aluminium- of huishoudfolie. Neem mee naar het werk of picknick of gewoon lekker thuis.